Ontdek jouw unieke potentie met het baanbrekende BrainCompass-assessment.

Wij geloven in het belang van het inzetten van het BrainCompass-assessment om jouw prestaties naar een hoger niveau te tillen. 

Maar waarom is het BrainCompass-assessment zo waardevol voor jou als professional? Het antwoord is simpel: het biedt diepgaand inzicht in je eigen denkstijl, motivaties en gedrag, waardoor je je sterke punten kunt benutten en eventuele belemmeringen kunt aanpakken.

Het BrainCompass-assessment is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en maakt gebruik van geavanceerde neurologische metingen om jouw unieke denkstijl te identificeren. Het meet onder andere jouw voorkeur voor het nemen van risico’s, je behoefte aan structuur, je vermogen om snel beslissingen te nemen en je natuurlijke communicatiestijl. Deze inzichten geven je waardevolle informatie over hoe je het beste kunt omgaan met verschillende situaties in jouw professionele context en hoe je jezelf kunt verbeteren.

Sales Synergy als jouw BrainCompass Navigator.

Door het BrainCompass-assessment in te zetten, krijg je een helder beeld van je sterke punten en zwakke punten als professional afgezet tegen de benchmark van gelijkgestemden professionals als sales, leiders of kennisgedreven professionals. Je ontdekt welke strategieën het beste bij jouw denkstijl passen en hoe je je communicatie kunt aanpassen aan de behoeften van jouw relaties in de zakelijke context. Daarnaast krijg je inzicht in je motivaties en drijfveren, wat je helpt om gemotiveerd te blijven en je om jouw doelen te bereiken. Daphne Lodewijk is een gecertificeerd BrainCompass Navigator en getraind in het interpreteren van de resultaten van het BrainCompass-assessment.

Neem een kijkje op braincompass.com als je meer wil weten over dit assessment.

Sales

Maximaliseer jouw impact in de waardeketen als strategische gesprekspartner. Ontdek hoe wij jou helpen om samen met klanten te co-creëren en te co-kwalificeren, waardoor je verkoopprestaties naar ongekende hoogten stijgen. Geef jouw bedrijf de boost die het verdient en maak een onuitwisbare indruk in de markt.

Leadership

Ontwikkel vaardigheden om je team effectiever te managen. Met focus op authenticiteit, verbinding en het creëren van verandering en impact. Word een leidende kracht. Onze expertise staat klaar om jou te ondersteunen.

Professional

Word de ultieme kennispartner terwijl je tegelijkertijd leert om stakeholders effectief te verbinden en autonoom resultaten te behalen. Versterk jouw positie door middel van onze expertise en ontdek hoe je jouw doelen kunt bereiken met een strategische aanpak.

Ben jij klaar om jouw ontwikkelreis te starten?