Wat zijn voor jou must-haves als je een Sales training wil?

Wil jij excelleren in jouw verkoopresultaten? Dan is persoonlijke ontwikkeling een vereiste, het vraagt om allerlei kwaliteiten. Uiteindelijk is het rendement op jouw inspanningen essentieel. Zelfs in onzekere tijden is het mogelijk om kansen te zien en te benutten.

De trainingen van Sales Synergy zijn praktisch van aard met theoretische onderbouwing. De trainingsessies kenmerken zich door de juiste mix van kennis en actie. De sessies duren niet langer dan 1 dagdeel. De ervaring leert dat de concentratieboog dan wel verslapt. En zo kan je ook nog tijd besteden aan jouw dagelijkse werkzaamheden. 

De trainingen zijn bij voorkeur maatwerk maar behandelen op verzoek algemene onderwerpen. Hierbij kan je denken aan onderwerpen als: sales en communicatie training, ‘brain aligned’ Communiceren , zakelijk telefoneren, persoonlijke presentatie tijdens een salesgesprek, hoe formuleer je een treffende pitch, ‘Unique Buying Reasons’ van een prospect/klant door middel van de Selling Circle Methode©.

De trainingen van Sales Synergy.

De motivatie van Sales Synergy is om een ieder die wil groeien in Sales alle kansen te bieden en te laten benutten. Jezelf blijven ontwikkelen, helpt je bij het succesvol blijven in je huidige rol of de uitdagingen die je te wachten staan in de toekomst. Wanneer je dit met serieuze partners doet, versterk je elkaar op allerlei fronten. Het begeleiden, bewust maken, ontwikkelen en uitdagen van anderen om op het gebied van sales verder te ontwikkelen is onze ‘core business’. 

Ervaringen met Sales Synergy

Laat ons weten hoe we jouw organisatie verder kunnen laten excelleren in sales. Plan vrijblijvend een verkennend gesprek in.